Kyllingboller i tomatsaus

Kyllingboller i tomatsaus

Denne super enkle glutenfrie pastaretten er rask å lage. Samtidig som den tilfredsstiller smaksløkene dine.

Kan også serveres med en lett grønn salat ved siden av.

Ingredienser

Kyllingboller :

400 g kylling kjøttdeig

1 fedd hvitløk

2 klyper Himalaya salt

1 klype sort pepper

1 ss tørket timian

Olivenolje til å steke i .

Tomatsaus :

1 boks hermetiske tomater

5 cherry tomater

2 ts tomatpure

1 fedd hvitløk

1 klype Himalaya salt

1 klype sort pepper

2 ss kyllingfond eller hjemmelaget kyllingkraft

1 ss Glaze balsamico eddik (eldorado)

Topping:

Chevre geitost

Litt frisk oregano

Gluten fri pasta

Kyllingboller:

Bland alle ingrediensene til kyllingbollene i en bolle.
Press hvitløkfedd og ha i.

Form kyllingbollene med en spiseskje til fine små baller.

Stekes i stekepanne til kyllingbollene er gylne.

Press 1 fedd hvitløk og fres litt i pannen.

Ha så oppi 1 boks med hermetiske tomater.

Del Cherry tomatene i to og ha de oppi pannen.

tomatpure, kyllingfond og balsamico eddik.

Smak til med salt og pepper.

La det putre til kyllingbollene er ferdig kokte.

Kok opp glutenfri pasta

Serveres med friske oregano blader og Chevre geitost i biter over pastaen.

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.