Denne super enkle glutenfrie pastaretten er rask å lage. Samtidig som den tilfredsstiller smaksløkene dine.
Kyllingboller :
400 g kylling kjøttdeig
1 fedd hvitløk
2 klyper Himalaya salt
1 klype sort pepper
1 ss tørket timian
Olivenolje til å steke i .
Tomatsaus :
1 boks hermetiske tomater
5 cherry tomater
2 ts tomatpure
1 fedd hvitløk
1 klype Himalaya salt
1 klype sort pepper
2 ss kyllingfond eller hjemmelaget kyllingkraft
1 ss Glaze balsamico eddik (eldorado)
Topping:
Chevre geitost
Litt frisk oregano
Gluten fri pasta
Kyllingboller:
Bland alle ingrediensene til kyllingbollene i en bolle.
Press hvitløkfedd og ha i.
Form kyllingbollene med en spiseskje til fine små baller.
Stekes i stekepanne til kyllingbollene er gylne.
Press 1 fedd hvitløk og fres litt i pannen.
Ha så oppi 1 boks med hermetiske tomater.
Del Cherry tomatene i to og ha de oppi pannen.
tomatpure, kyllingfond og balsamico eddik.
Smak til med salt og pepper.
La det putre til kyllingbollene er ferdig kokte.
Kok opp glutenfri pasta
Serveres med friske oregano blader og Chevre geitost i biter over pastaen.
Motta tips, oppskrifter og nyheter.