Denne smaksfulle oppskriften er en av mine favoritter på kalde dager.
4 lammekoteletter, skulder eller nakke kjøtt
8 vårløk bare grønn del
3 gulrøtter
2 poteter
4 kopper grønnsak kraft1⁄2 hodekål
4 kvister timian
Salt og pepper
1 liter vann
Del kjøttstykkene i passe stykker. Legg kjøttet i en kjele og tilsatt vann og salt. Kok opp, reduser deretter varmen til middels og kok i ca 1 time til kjøttet er gjennomkokt.
Skjær vårløken i strimler ca 3 cm.
Kutt resten av grønnsakene i terninger. Skjær hodekålet i strimler.
Ha grønnsakene i suppen og la det koke i ca 15-20 min, eller til grønnsakene er myke sammen med grønnsak kraften.
Legg i hodekål og timian og kok i ytterlig 10 min.
Smak til med salt og pepper
Motta tips, oppskrifter og nyheter.