Meksikansk gryterett

Meksikansk gryterett




Ingredienser


400 g økologisk kjøttdeig

2 gule løk

1 hvitløk

1 gul paprika

1 grønn paprika

1 rød paprika

1-2 chili (uten frø)

2-3 spiskummen

1 ts økologisk Ceylon kanel

2 bokser Kidney bønner

3 bokser hermetiserte økologiske hakkede tomater

Havsalt og Pepper

Lime i båter til topping

Koriander til topping

Ris gjerne fullkorn

Fremgangsmåte

Stek kjøttdeigen i smør eller Cocosa i en stekepanne ved middel sterk varme.

Hell så kjøttdeigen over i en panne

Rens og grovhakk løken og surr den blank i en stekepanne.

Hakk hvitløk og Chili og la det surre litt sammen med løken.

Tilsett krydderet og la det surre i 2-3 minutter på svak varme. Tilsett så de hermetiske tomatene og la det putre litt.

Hell alt over i kjelen med kjøttdeig og la det små puter i 15 -20 minutter slik at smaken får sette seg godt. Ha i Kidneybønner og paprikaen i de siste 5 minuttene.

Smak til med havsalt og pepper etter smak.

Serveres med ris

Topp med frisk hakket Koriander og lime saft

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.