400 g økologisk kjøttdeig
2 gule løk
1 hvitløk
1 gul paprika
1 grønn paprika
1 rød paprika
1-2 chili (uten frø)
2-3 spiskummen
1 ts økologisk Ceylon kanel
2 bokser Kidney bønner
3 bokser hermetiserte økologiske hakkede tomater
Havsalt og Pepper
Lime i båter til topping
Koriander til topping
Ris gjerne fullkorn
Stek kjøttdeigen i smør eller Cocosa i en stekepanne ved middel sterk varme.
Hell så kjøttdeigen over i en panne
Rens og grovhakk løken og surr den blank i en stekepanne.
Hakk hvitløk og Chili og la det surre litt sammen med løken.
Tilsett krydderet og la det surre i 2-3 minutter på svak varme. Tilsett så de hermetiske tomatene og la det putre litt.
Hell alt over i kjelen med kjøttdeig og la det små puter i 15 -20 minutter slik at smaken får sette seg godt. Ha i Kidneybønner og paprikaen i de siste 5 minuttene.
Smak til med havsalt og pepper etter smak.
Serveres med ris
Topp med frisk hakket Koriander og lime saft
Motta tips, oppskrifter og nyheter.