Oreokake

Oreokake

Denne kaken har jeg fra Tiril Refsum. Det er megtig og veldig smaksfull.

Ingredienser

Bunn:

2 dl kokosmasse

2 dl rått kakaopulver

20 små friske dadler uten stein

1 ts salt

Vaniljekrem:

2 dl bløtlagte cashewnøtter

2 dl kokoskrem

1 dl smeltet kokosolje

3 ss agavesirup

2 ss presset sitron

1 ts vaniljepulver

1/2 ts salt

Sjokoladekrem:

2 dl kokoskrem

4 ss rå kakaopulver

3 ss kokosblomstsukker

2 ss smeltet kokosolje

2 ss lønnesirup eller agavesirup

5 friske dadler uten stein

1/2 ts salt

Topp med Grys krem og druer

Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor til en klisset masse

Dekk en kakeform med bakepapir i bunnen og klem ut deigen i formen.

Ha alle ingrediensene til vaniljekremen i blenderen og kjør den til en fin jevn krem.

Fordel kremen over bunnen of sett kaken i fryseren til den har stivnet.

Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i blenderen og kjør den til en fin jevn krem.

Hvis kremen skiller seg kjør den litt til. Fortdel kremen over vaniljekremen.

Pisk kremen stiv, ha den på toppen og pynt med delte druer

Meld deg på mitt nyhetsbrev

Motta tips, oppskrifter og nyheter.

Takk! Eposten din er registrert.
Noe gikk galt. Sjekk infoen, og prøv igjen.