Denne kaken har jeg fra Tiril Refsum. Det er megtig og veldig smaksfull.
Bunn:
2 dl kokosmasse
2 dl rått kakaopulver
20 små friske dadler uten stein
1 ts salt
Vaniljekrem:
2 dl bløtlagte cashewnøtter
2 dl kokoskrem
1 dl smeltet kokosolje
3 ss agavesirup
2 ss presset sitron
1 ts vaniljepulver
1/2 ts salt
Sjokoladekrem:
2 dl kokoskrem
4 ss rå kakaopulver
3 ss kokosblomstsukker
2 ss smeltet kokosolje
2 ss lønnesirup eller agavesirup
5 friske dadler uten stein
1/2 ts salt
Topp med Grys krem og druer
Ha alle ingrediensene til bunnen i en foodprosessor til en klisset masse
Dekk en kakeform med bakepapir i bunnen og klem ut deigen i formen.
Ha alle ingrediensene til vaniljekremen i blenderen og kjør den til en fin jevn krem.
Fordel kremen over bunnen of sett kaken i fryseren til den har stivnet.
Ha alle ingrediensene til sjokoladekremen i blenderen og kjør den til en fin jevn krem.
Hvis kremen skiller seg kjør den litt til. Fortdel kremen over vaniljekremen.
Pisk kremen stiv, ha den på toppen og pynt med delte druer
Motta tips, oppskrifter og nyheter.