Det er alltid kjekt å lage noe godt til spesielle anledninger.
Denne Pavlova kaken er lett å lage samtidig som du kan lage den dagen før.
5 eggehviter
10 dråper stevia natural
2 - 3 ts vanilje essens
1 ts hvitvinseddik
2 ts maizena
1 pakke grys fløte
bringebær
peppermynteblader
granateple
* Forvarm ovnen til 120 grader
* Skill eggeplomme og hvite fra hverandre og ha hviten i en miksmaster.
Pisk hviten stiv.
* Tilsett 10 dråper stevia naturel
*La maskinen gå på lav hastighet og tilsett 2 -3 ts vanilje essens, 1 ts hvitvinseddik og 2 ts maizena
når eggehviten er blitt skikkelig stiv.
* Ha marengsen i en 28 cm springform med bakepapir i bunnen.
Stekes i ca 75 minutter før du skrur av ovnen. Sett ovnsdøren på litt gløtt, sett gjerne en gryteklut imellom slik at ikke pavlovaen sprekker for mye.
Dagen du skal servere kaken : Pisk så kremen og pynt med friske bringebær , granateple og friske peppermynteblader.
Motta tips, oppskrifter og nyheter.