Noen dager ønsker vi oss en rask frokost. Denne granolaen er super lett å lage og smaker himmelsk
1 kopp macadamia nøtter
1/2 kopp mandle
1/2 kopp pecan nøtter
1/2 kopp kokosnøtt flak
4 ss sesam frø
4 ss solsikke frø
1 dl havregryn
1 dl hirseflak
1 ss vanilje pulver eller 1 ss vanilje esens
2 ts malt ceylon kanel
3 ss cocosa eller klarert smør
2 ss olivenolje
2 -3 ss honning
1/2 ts havsalt
Legg nøttene i kaldt vann i 12 timer. Sil av vannet. Grov hakk nøttene enten ved hånd eller i en food prosessor ved å pulser til de er i den konsistensen du ønsker.
Plaser alle de tørre ingrediensene i en stor bolle. Smelt cocosa og honningen sammen.
Bland alle ingrediensene godt.
Fordel granolaen utover et stekebrett dekket med bakepapir.
Stekes i ovnen ved 160 grader i ca 20 minutter til granolaen er gyllen. Rør av og til.
Avkjøl på rist og oppbevares på tett glass.
TIPS : Serveres med friske bær og kokos eller havre yoghurt eller med plantebasert melk.
Motta tips, oppskrifter og nyheter.